Mobile Vikings Enteren 666-LAN

Home / General / Mobile Vikings Enteren 666-LAN

Mobile Vikings Enteren 666-LAN

Bereid je voor op een weekend waar ‘hyperfast’ hand in hand gaat met ‘hyperplezant’. Als hoofdpartner toveren we de streambooth om tot een Viking walhalla. 

Supporter voor Laagvliet of Casual Gorilla tijdens hun showmatch op de custom Mobile Vikings CS2 map. Zelf ook spelen? Geen zorgen, onze map is beschikbaar via de workshop. 

Zaterdag vullen we de streambooth met challenges voor je favoriete influencers. Zondag wordt meer dan zomaar een rustdag met de Mobile Vikings Counter Strike 2 finales die live gestreamd worden.

Van 25 maart tot 7 april kan je al als allersnelste door het internet scheuren en een jaar gratis fiber internet van Mobile Vikings winnen met onze nieuwe mini-game. Speciaal voor de 666 LAN party gaat de game op 12 april terug live met een nieuwe kans om te winnen! 

Mobile Vikings biedt fiber aan de beste prijs. Met ons hyperfast aanbod Combineer je je internet met een Mobile Vikings-simkaart? Dan krijg je elke maand nog €3 extra korting op je rekening. Meer weten over alle gaming initiatieven van Mobile Vikings? Check de website op mobilevikings.be/gaming

Our Service

Let's Talk Your Event Idea With Us